Inloggen

Welkom | Waarom The- Green Factory | Spelregels | Openingstijden

 

 

Waarom The- Green Factory

Een kwart van alle insecticiden en een tiende van alle pesticiden op de wereld zijn nodig om katoen te maken. Om één kilo katoen te telen is ongeveer 10.000 liter water nodig. Al dat water wordt onttrokken aan rivieren, meren of ondergrondse waterreserves. Daardoor ontstaan watertekorten voor de lokale bevolking en wordt de bodem aangetast.

Kortom; we moeten verduurzamen en samen (dus jij ook!) moeten we iets doen en kunnen we iets doen.

Verduurzamen is mogelijk op vele  manieren, zonnepanelen, zonnecollectoren, pellet kachel,  je huis isoleren, dubbel glas, led verlichting, warmte uit rioolwater, maar……… het kan veel leuker!

Mijn passie is mooie kleding! Kleding waar ik me lekker in voel, waarin ik mezelf kan zijn en zeker ben van mezelf. Al sinds jaar en dag shop ik tweedehands kleding, de mooiste merken heb ik gescoord!

Regelmatig hoor ik: 'Wat zie je er leuk uit' of 'Wat heb je een mooie jas aan'. Ik vertel dan dat ik vol trots heb geshopt in een winkel met 2e handskleding. Je ziet de verbazing op de gezichten en de radars op volle toeren draaien.

Gelukkig willen een aantal van mijn vriendinnen ook niet anders meer. Niets is waardevoller dan shoppen met liefdevolle mensen om je heen en dan ook nog eens voor veel minder geld! Zo blijft er nog geld over voor op het terras, maar dan met een “nieuwe” tas…

Doe jij ook mee? Breng je merkkleding en accessoires - of plunder de kast van je partner - zodat je nog vaker en goedkoop kunt shoppen:-).

Liefs Simone van Beek