Inloggen

Welkom | Waarom The- Green Factory | Spelregels | Openingstijden

Klantnummer

Bij het aanleveren van kleding ontvang je van ons jouw klantnummer en wachtwoord. Hiermee kun je inloggen op onze website en heb je online inzage in de verkoop van goederen.

Bewaar de gegevens goed, deze gegevens heb je nodig bij het ophalen van jouw tegoed. Het nummer is uniek en kun je elke keer bij het aanleveren van kleding doorgeven. Het nummer komt op de kleding te hangen, zodat wij weten van wie de spullen zijn. Het kan soms voorkomen dat je je moet legitimeren om te bewijzen wie je bent, als je je tegoed wilt gebruiken.

Bij het aanmaken van een klantnummer vragen wij je om bepaalde gegevens, wij verstrekken deze gegevens niet aan derden. Geef je een e-mailadres op, dan zullen wij deze gebruiken voor onze serviceberichten en voor periodieke nieuwsbrieven. Je kunt je voor deze nieuwsbrieven altijd afmelden. Een klantnummer dat 5 jaar inactief is zal na deze periode weer worden hergebruikt.

-------------------------------------------------

Onze werkwijze

Kom je voor het eerst naar onze winkel dan heten wij je natuurlijk van harte welkom. Wij hanteren geen minimum, alles is welkom! Wij zullen de kleding, schoenen of accessoires direct bekijken en beoordelen. En ach, als je toch even moet wachten, dan kun je gelijk even snuffelen...

Kleding die niet geschikt is, moet je wel direct weer meenemen. Wij kunnen helaas niet altijd alles innemen.

-------------------------------------------------

Verantwoording

Wij zijn erg zuinig op jouw kleding. Het inbrengen van jouw spullen, is wel op eigen risico. Wij hebben geen geld om beschadigde, zoekgeraakte of eventueel gestolen kleding aan jou te vergoeden. Ook zijn de artikelen niet verzekerd tegen brand- en waterschade.

-------------------------------------------------

     

Spelregels

Om misverstanden te voorkomen, vinden wij het belangrijk dat we vooraf goede afspraken met elkaar maken.

Hieronder hebben wij de belangrijkste huisregels beschreven. Heb je vragen stel deze vooral. Soms veranderen er regels en situaties, hierdoor kan het nodig zijn dat wij de huisregels moeten aanpassen. Natuurlijk zullen we jou hiervan tijdig op de hoogte stellen. Wij gaan ervan uit dat als je goederen inbrengt of koopt akkoord gaat met onze spelregels.

-----------------------------------------------

Aanleveren

Tijdens onze openingstijden ben je welkom om je kleding en accessoires in te brengen.

Wij en onze klanten vinden het erg prettig als de goederen schoon en compleet worden aangeleverd.

Kleding moet gewassen zijn en zo nodig gestreken. zonder vlekken, gaatjes en niet gepild.
Tassen/zakken graag duidelijk voorzien van :
 * Naam
 * E-mailadres
 * Telefoonnummer
 * Indien beschikbaar, klantnummer

-----------------------------------------------

Verkoop

Klanten die jouw mooie kleding hebben gekocht, kunnen deze nog binnen 8 dagen retourneren. Na deze 8 dagen ga je een tegoed opbouwen! Dit tegoed kun je inwisselen als je wat koopt in de winkel of wij betalen je contant uit. Als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan kunnen wij het tegoed ook storten op jouw bankrekening.

-----------------------------------------------

Niet verkochte kleding

Niet verkochte kleding zal door The- Green Factory gedoneerd worden aan een goed doel. Het is om praktische redenen niet mogelijk om de niet verkochte kleding weer op te halen. Houd hier rekening mee als je kleding inbrengt! Er kan wel een uitzondering gemaakt worden, als het bijvoorbeeld gaat om een speciaal of kostbaar artikel. Dit spreken we dan van te voren af.